Midelt Beige Ø Rund Ryatæppe

Varenummer
T-2R
Grupperede produkter
Billede Produktnavn
Der findes ingen indstillinger for dette produkt.
YDERLIGERE FARVER OG FORMER
SHOW MORE SHOW LESS

20% EKSTRA SALG på ALT. Kod: SALE20

40 % EKSTRA SALG   outlet kategori. Kod: OUTLET

Midelt er en smuk ryamattor i glans med en tyk og luftig luv lavet af polyester, der er super lækker og blød til fødderne. Luvens farve er varm beige, hvilket giver rummet et lysere udseende. Tæppet er elegant og enkelt, samtidig med at det giver rummet en hyggelig og moderne stil. 

Specifikation
Materiale Polyester
Typ Ryatæppe
Tykkelse ≈ 35 mm
Bagsiden Bagside af Bomuld & Polyester
Vaskeråd De fleste pletter kan fjernes med et rent frottéhåndklæde, lidt lunkent vand og rengøringsmiddel. Ved alvorlige pletter anbefales det at søge hjælp hos et autoriseret renseri.
Anbefalinger Der kan forekomme restfibre fra fremstillingen, som får tæppet til at frigive løse fibre. Støvsug tæppet regelmæssigt i løbet af de første 30 dage for at sikre, at alle løse fibre er fjernet fra tæppebunken.
REACH Dette produkt overholder EU-reglerne "REACH" sundhedskrav til registrering af kemiske stoffer. Hvor hovedmålet er at beskytte menneskers sundhed og miljøet mod farlige kemikalier.
Plejeråd Drej måtten regelmæssigt for at reducere slitage på ét sted. Hvis tæppet bliver hårdt i et område, anbefales det at bruge en kam og børste det område op, der er svært at forsøge at genoprette tæppets luftighed.