Rabbit Eco Taupe 2-Pack Badeværelsestæppe

Kun %1 tilbage
Varenummer
465749-554-00-1-1-1
20% EXTRA REA på ALLT. Kod: EXTRA20
40% EXTRA REA på kategorin outlet. Kod: OUTLET
30% EXTRA REA på alla Twisty & Brolly mattor. Kod: MODERN30
YDERLIGERE FARVER OG FORMER

20% EKSTRA SALG på ALT. Kod: SALE20

40 % EKSTRA SALG   outlet kategori. Kod: OUTLET

Dette tæppe er et super smukt tæppe lavet af kunstpels i farven Taupe/mørk beige. Tæppet er lavet af det blødeste polyestermateriale på markedet, så fødderne får et varmt og behageligt sted at hvile. Gulvtæppet er ensfarvet og har mange indretningsmuligheder i hjemmet, samtidig med at det smelter ind i rummet på en behagelig og imødekommende måde. Børnene kan lege og løbe på et blødt og luftigt tæppe.

Specifikation
Farve Taupe
Typ Pels Tæppe
Materiale Polyester & Polypropylen
Tykkelse ≈ 30 mm
Bagsiden Jute Bagside
Vaskeråd De fleste pletter kan fjernes med et rent frottéhåndklæde, lidt lunkent vand og rengøringsmiddel. Ved alvorlige pletter anbefales det at søge hjælp hos et autoriseret renseri.
OEKO-TEX® Dette produkt er OEKO-TEX® certificeret. OEKO-TEX® er et uafhængigt certificeringssystem, der tester tekstilprodukter for at se, om de er fri for farlige kemikalier. Et certificeret produkt betyder, at det er 100 % fri for farlige kemikalier.
Gulvvarme Dette produkt er velegnet til gulvvarme.
Plejeråd Drej måtten regelmæssigt for at reducere slitage på ét sted. Hvis tæppet bliver hårdt i et område, anbefales det at bruge en kam og børste det område op, der er svært at forsøge at genoprette tæppets luftighed.
Anbefalinger Der kan forekomme restfibre fra fremstillingen, som får tæppet til at frigive løse fibre. Støvsug tæppet regelmæssigt i løbet af de første 30 dage for at sikre, at alle løse fibre er fjernet fra tæppebunken.
Skrøbelighed Har et slidstærkt materiale, der er modstandsdygtigt over for det meste.
Glans Tæppet har en glans, der får tæppet til at skinne fra den ene vinkel, mens det er mørkere fra den anden vinkel.