-60%

Rabbit Paradise Silver Pelsmåtte

Kun %1 tilbage
Varenummer
PAR-400-S-00
639,00 kr. Regular Price 1.590,00 kr.
På lager

20% EKSTRA SALG på ALT. Kod: SALE20

40 % EKSTRA SALG   outlet kategori. Kod: OUTLET

Rabbit Paradise-tæppet er et elegant ensfarvet, fluffy pels tæppe, der tilføjer en hyggelig og blød følelse under dine fødder. Lavet af polyester skaber dette tæppe det fluffy udseende uden at bruge ægte pels, hvilket gør det til et ideelt valg for dyreelskere. Rabbit Paradise-tæppet er superblødt og tilfører en luksuriøs atmosfære til dit hjem. Dets sølvfarve giver en moderne og sofistikeret touch. Lavet af høj kvalitet syntetisk materiale, polyester, er dette et allergivenligt alternativ for dem, der er følsomme over for dyrepels. Med en bagside af jute for stabilitet og OEKO-TEX-certificering for at sikre, at det er frit for skadelige stoffer, er dette tæppe let at vedligeholde og passer også i hjem med kæledyr.
Specifikation
Farve Sølv
Typ Pels Tæppe
Materiale Polyester
Tykkelse ≈ 18 mm
Bagsiden Bomuldsunderlag
Vaskeråd De fleste pletter kan fjernes med et rent frottéhåndklæde, lidt lunkent vand og rengøringsmiddel. Ved alvorlige pletter anbefales det at søge hjælp hos et autoriseret renseri.
OEKO-TEX® Dette produkt er OEKO-TEX® certificeret. OEKO-TEX® er et uafhængigt certificeringssystem, der tester tekstilprodukter for at se, om de er fri for farlige kemikalier. Et certificeret produkt betyder, at det er 100 % fri for farlige kemikalier.
Gulvvarme Dette produkt er velegnet til gulvvarme.
Rabbit Paradise Silver Pelsmåtte