-75%

Sofia Creme Vandrende Tæppe

Kun %1 tilbage
Varenummer
2800-Cream-00-1
169,00 kr. Regular Price 679,00 kr.
På lager
YDERLIGERE FARVER OG FORMER
SHOW MORE SHOW LESS

20% EKSTRA SALG på ALT. Kod: SALE20

40 % EKSTRA SALG   outlet kategori. Kod: OUTLET

Et stilfuldt og moderne maskinvævet tæppe, der passer til ethvert rum i hjemmet. Tæppets farve er cremefarvet med en kortklippet ryal luv, der er fnugfri. Tykkelsen består af 10 mm, hvilket gør tæppet varmt og en effektiv beskyttelse mod det kolde gulv. Gulvtæppet kan være en vigtig detalje, der giver et stilrent og moderne udtryk til rummet. Så hvis du vil give dit værelse et nyt og moderne udtryk, kan et moderne tæppe være et godt valg. Tæppet er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at den er fri for usunde kemikalier.

Specifikation
Farve Fløde
Typ Ryatæppe
Materiale Polypropylen
Tykkelse ≈ 10 mm
Bagsiden Filt bagside 100% Polypropylen
Vaskeråd De fleste pletter kan fjernes med et rent frottéhåndklæde, lidt lunkent vand og rengøringsmiddel. Ved alvorlige pletter anbefales det at søge hjælp hos et autoriseret renseri.
OEKO-TEX® Dette produkt er OEKO-TEX® certificeret. OEKO-TEX® er et uafhængigt certificeringssystem, der tester tekstilprodukter for at se, om de er fri for farlige kemikalier. Et certificeret produkt betyder, at det er 100 % fri for farlige kemikalier.
Gulvvarme Dette produkt er velegnet til gulvvarme.
Plejeråd Drej måtten regelmæssigt for at reducere slitage på ét sted. Hvis tæppet bliver hårdt i et område, anbefales det at bruge en kam og børste det område op, der er svært at forsøge at genoprette tæppets luftighed.
Anbefalinger Der kan forekomme restfibre fra fremstillingen, som får tæppet til at frigive løse fibre. Støvsug tæppet regelmæssigt i løbet af de første 30 dage for at sikre, at alle løse fibre er fjernet fra tæppebunken.
Skrøbelighed Har et slidstærkt materiale, der er modstandsdygtigt over for det meste.
Sofia Creme Vandrende Tæppe