-59%

Twisty Toss Creme Moderne Tæppe

Kun %1 tilbage
Varenummer
150320-123-29G
379,00 kr. Regular Price 919,00 kr.
På lager
YDERLIGERE FARVER OG FORMER
SHOW MORE SHOW LESS

20% EKSTRA SALG på ALT. Kod: SALE20

40 % EKSTRA SALG   outlet kategori. Kod: OUTLET

Twisty er et iøjnefaldende tæppe i en smuk cremefarve. Dette almindelige tæppe kan nemt dekoreres med det meste af hjemmet, da det var varme farvetoner. Mønsteret på gulvtæppet er skabt ved at klippe luven kortere nogle steder, hvilket er en unik og smuk teknik til at skabe et mønster på et gulvtæppe. Det er meget nemt at vaske tæppet, hvor luven er kortskåret og fnugfri. Materialet på tæppet består af en blanding af polyester og polypropylen, som er et syntetisk materiale. Syntetisk materiale karakteriseres normalt som et bedre materiale med hensyn til holdbarhed og er bedre for mennesker med allergi over for dyrepels. Tæppet er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at tæppet ikke indeholder sundhedsfarlige stoffer.

Specifikation
Farve Fløde
Typ Moderne Tæppe
Materiale Polyester & Polypropylen
Tykkelse ≈ 11 mm
Bagsiden Jute Bagside
Vaskeråd De fleste pletter kan fjernes med et rent frottéhåndklæde, lidt lunkent vand og rengøringsmiddel. Ved alvorlige pletter anbefales det at søge hjælp hos et autoriseret renseri.
OEKO-TEX® Dette produkt er OEKO-TEX® certificeret. OEKO-TEX® er et uafhængigt certificeringssystem, der tester tekstilprodukter for at se, om de er fri for farlige kemikalier. Et certificeret produkt betyder, at det er 100 % fri for farlige kemikalier.
Glans Tæppet har en glans, der får tæppet til at skinne fra den ene vinkel, mens det er mørkere fra den anden vinkel.
Twisty Toss Creme Moderne Tæppe