-24%

Menlo Fusion Beige Moderne Tæppe

Kun %1 tilbage
Varenummer
S56006-271B
349,00 kr. Regular Price 459,00 kr.
På lager

20% EKSTRA SALG på ALT. Kod: SALE20

40 % EKSTRA SALG   outlet kategori. Kod: OUTLET

Menlo fusion er et smukt maskinvævet tæppe, der kommer i varme farver. Hovedfarverne består af beige og creme med detaljer i guld. Dette moderne tæppe kommer i forskellige størrelser tilpasset boligens forskellige overflader. Skab et hyggeligt og moderne miljø derhjemme, hvor du kan hvile dig efter en lang dag. Tæppet er fremstillet i syntetisk materiale, hvilket betyder, at mennesker med dyreallergi føler sig bedre tilpas omkring tæppet. Luven på tæppet er fnugfri, skåret kort og tæt, hvilket gør rengøring lettere og giver dine fødder et varmt sted at hvile.

Specifikation
Farve Beige
Typ Moderne Tæppe
Materiale Polyester
Tykkelse ≈ 12 mm
Bagsiden Jute Bagside
Vaskeråd De fleste pletter kan fjernes med et rent frottéhåndklæde, lidt lunkent vand og rengøringsmiddel. Ved alvorlige pletter anbefales det at søge hjælp hos et autoriseret renseri.
OEKO-TEX® Dette produkt er OEKO-TEX® certificeret. OEKO-TEX® er et uafhængigt certificeringssystem, der tester tekstilprodukter for at se, om de er fri for farlige kemikalier. Et certificeret produkt betyder, at det er 100 % fri for farlige kemikalier.
Menlo Fusion Beige Moderne Tæppe