Sort Tæppe

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 30

Side

Sort tæppe er utroligt stilfuldt i flere indretningsstile. Det er et neutralt tæppe, der giver rum et mystisk og dybt interiør, der skaber nysgerrighed. Her finder du et bredt udvalg af sorte... Læs mere

 1. -33%
 2. -37%
 3. -41%
 4. -41%
 5. -37%
 6. -34%
 7. -25%
 8. -46%
 9. -66%
 10. -27%
 11. -28%
 12. -44%
 13. -30%
 14. -30%
 15. -48%
 16. -41%
 17. -37%
 18. -21%
 19. -50%
 20. -66%
 21. -24%
 22. -43%
 23. -24%
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 30

Side

Sort tæppe i moderne stil

Et sort tæppe er tæppet, der kan placeres overalt i hjemmet. Den neutrale sorte farve smelter sammen med alle miljøer og passer perfekt sammen med andre farvekombinationer. Sorte tæpper er nemme at rengøre, da den mørke sorte farve skjuler snavspletter effektivt. Sort tæppe i køkkenet, soveværelset, stuen, gangen, badeværelset og alle andre rum ser godt ud, hvilket er grunden til, at farven er så populær på tæpper. Ethvert hjem har brug for et flot sort tæppe.

 

Sort tæppe til al hjemmeindretning

Sort tæppe passer til alle hjemmeindretningsstile. Hvis du dekorerer en rund sort tæppe med hvid indretning, får du en meget smuk kontrast, der tilføjer et moderne touch til rummet. Derudover kan du blande grønne gardiner og lyserøde pudebetræk med mørke tæpper, hvor gardinerne og pudebetrækkene giver en energisk stemning, mens det sorte tæppe neutraliserer følelsen og skaber struktur i rummet. 

Ensfarvede hvide tæpper og sorte tæpper er meget neutrale i forhold til hjemmeindretning, hvor du kan blande næsten alle farver med en sort hvidt tæppe. Det kan være en fordel at vælge tæpper i sort og hvid farve for at være mere legesyg med hensyn til indretningsstile. 

Leg med form, størrelse og sorte farvetoner for at finde din personlige hjemmeindretning. Et sort rundt tæppe er et godt valg for dig, der ønsker at tilføje mere design til rummet, men samtidig ikke ønsker, at det runde tæppe optager for meget plads. Den sorte farve neutraliserer den unikke runde form, hvilket resulterer i en stilfuld placering af det sorte tæppe.

 

Sorte tæpper er nemme at rengøre

Sorte tæpper er nemme at rengøre, da snavspletter er mindre synlige. Dette betyder, at sorte tæpper kan bruges i mere trafikerede områder i hjemmet. Generelt er det meget svært at finde en god farve til et køkkentæppe, hvor man både leder efter noget praktisk og holdbart. Som alle ved, er der mad og drikke i køkkenet, hvilket kan medføre en risiko for, at noget beskæmmer tæppet. Derfor er det praktisk at forsøge at finde et mørkt tæppe, hvor pletter bliver mindre synlige. Netop derfor kan et smart alternativ for dig være et sort tæppe.

 

Tæpper i sort farve er et enkelt valg

Tæpper i sort farve er et sikkert valg, når du har svært ved at beslutte dig. Det er både smukt og behageligt. Vi har forskellige modeller af sorte tæpper, der kommer i forskellige mønstre, farvekombinationer og nuancer. Et sort-hvidt tæppe er en meget elegant og smuk kombination, og nogle gange foretrækkes det frem for et enkelt ensfarvet sort tæppe. Et mørkt tæppe i sort farve fungerer normalt meget godt næsten overalt i hjemmet, det fungerer godt som en gangtæppe eller hvorfor ikke som en dørmåtte, hvor farven gør snavs mindre synligt. Et sort tæppe kan give rummet en moderne følelse, der er meget nem at dekorere med, da farven passer til de fleste farver.

semattor.se finder du et stort udvalg af sorte tæpper i stilfuldt og moderne design. Naviger rundt blandt alle vores produkter af billige tæpper, så garanterer vi, at du finder dit perfekte sorte tæppe.