Størrelse

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 371

Side
 1. -50%
 2. -42%
 3. -42%
 4. -28%
 5. -31%
 6. -26%
 7. -26%
 8. -33%
 9. -24%
 10. -50%
 11. -31%
 12. -50%
 13. -50%
 14. -50%
 15. -63%
 16. -63%
 17. -51%
 18. -75%
 19. -75%
 20. -75%
 21. -75%
 22. -63%
 23. -63%
 24. -63%
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 371

Side

Vælg den rigtige størrelse til din tæppe før du handler

Vælg den rigtige størrelse til dit tæppe med vores nemme størrelsesguide! Når det kommer til tæpper, kan det være svært at vide, hvilken størrelse der passer til forskellige rum og områder. Der er nogle ting at overveje, når det kommer til størrelsen af dit tæppe. Denne størrelsesguide for tæpper guider dig med billeder, illustrationer og beskrivende tekst, så du kan få en bedre idé om, hvilke mål og størrelser du kan vælge imellem, og hvilke rum de passer bedst i. Størrelsesguiden inkluderer soveværelse, stue, køkken og gang. Det er vigtigt, at dit tæppe har den rigtige størrelse og de perfekte mål, så du bliver tilfreds med indretningen. Størrelsen på tæppet spiller en rolle! Følg denne guide for at finde den rigtige størrelse.

 

Størrelse på tæppe under sengen i soveværelset

Den rigtige størrelse på dit soveværelsestæppe er meget vigtigt, da det er det første og sidste skridt, du tager på dagen. Hvordan størrelsen på tæppet under sengen skal være, er et almindeligt spørgsmål, som vi besvarer i denne guide. At vågne op om morgenen og træde de bare fødder ned på et blødt og lækkert ryatæppe med den rigtige størrelse er en utrolig dejlig følelse. På samme måde at tage sats på dit tæppe til soveværelset for at hoppe ind i sengen efter en lang arbejdsdag. Det er vigtigt at overveje følgende punkter, når du skal vælge størrelse på dit tæppe i soveværelset:

 

 1. Placer dit tæppe under sengen i soveværelset ca. ⅔ under sengen.
 2. Størrelsen på tæppet under sengen bør være bredere end sengen, da der skal være et tæppe, du kan sætte dine fødder på, når du stiger op og ned fra sengen. Om tæppet skal være under sengen eller ej, er op til dig. Det betyder, at et soveværelsestæppe kan have forskellige størrelser afhængigt af sengens størrelse.
 3. Du kan også placere et smalt, aflangt tæppe ved siden af sengen, hvis du ikke ønsker et stort tæppe. Normalt vælges den side, du stiger op og ned fra sengen. Det er også en mulighed at placere to tæpper på hver side.
 4. Der er flere forskellige måder at placere tæppet under sengen i soveværelset, og de mest populære metoder er følgende:
 • Tæppe under seng med lige meget tæppe synligt på alle sider af sengen.
 • Tæppe under seng med kun tæppets fodende synligt.
 • Tæppe under seng med kun tæppets sider synlige.
 • Tæppe under seng, hvor tæppet stikker ud foran og bag sengen, men ikke på siderne.
 • - Gulvtæppe under sengen, der er klassisk og stilfuldt.

 • - Tæppe under halvdelen af ​​sengen er en moderne placering, der ser meget godt ud.

 • - Tæppe ved siden af ​​sengen passer godt til en enkeltseng og letter rengøring af alle typer senge.

 • - Rundt tæppe under sengen giver liv og form til rummet, der spreder positivitet.

 

Herunder er fire billeder, der illustrerer, hvordan det kan se ud med den rigtige størrelse tæppe i soveværelset. Soveværelsestæppe under sengen, ved siden af ​​sengen og andre steder. Tæppe under sengen inspo:

Mat under seng størrelse

Stort tæppe under sengen

Tæppe ved siden af ​​sengen

Stort tæppe under hele sengen

(1. Soveværelsestæppe størrelse 160x230 cm / 2. Soveværelsestæppe størrelse 200x290 cm / 3. Soveværelsestæppe størrelse 80x150 cm / 4. Soveværelsestæppe størrelse 240x340 cm)

< /p>

Størrelse på tæppe i stuen - Hvor stort tæppe under sofaen?

Størrelse på stuetæppe er meget vigtigt for at skabe et hyggeligt og varmt samlingssted for de kære. Et tæppe under sofaen < span style="font-weight: 400;"> skal have den rigtige størrelse og placeres korrekt. Tæppe til hjørnesofa , under en sofa, under to sofaer og lænestole, er det meget vigtigt, at placeringen er korrekt, og at størrelsen dækker den rigtige overflade. Når du skal vælge et stuetæppe til stuen, bør du overveje følgende punkter:

 

 1. Vælg et tæppe, der er mindst lige så bredt som sofaen. Det er vigtigt at placere tæppet under sofaen, da den rigtige størrelse gør stuen komplet. Oftest foretrækkes et stort tæppe under sofaen.

 2. Sofaens ben skal være mindst 20 cm ind i dit tæppe. Alle fire ben under din sofa behøver ikke at være på dit gulvtæppe, men de forreste ben skal være mindst 20 cm inde i stuetæppet.

 3. Hvis du har en sofabord eller lænestole, deres ben skal være på gulvtæppet. Det samme der - alle ben behøver ikke at være på måtten, men forbenene skal. Lænestol på gulvtæppet ser dog bedst ud med alle ben på gulvtæppet.

 

For en ensartet indretning i stuen med harmonisk interaktion bør disse tre råd følges. For at få en fin kombination af sofa, lænestol, sofabord og gulvtæppe er utroligt tilfredsstillende, og du vil med garanti få komplimenter fra gæster.

Vist nedenfor er fem billeder, der illustrerer, hvordan forskellige typer sofaer placeres på tæpper i forskellige mål og størrelser. Tæppe under 2 siddende sofa, 3 personers sofa, 4 personers sofa , lænestole og sofaborde er vist på illustrationerne:

 

tæppe under sofa stue

stort tæppe under sofa i stuen
        

rundt tæppe i stuen

tæppe under sofagruppe i stue

         

stuetæppestørrelse under sofa


(1. Stuetæppe størrelse 160x230 cm / 2. Stuetæppe størrelse 200x290 cm / 3. Rundt tæppe størrelse 200 cm / 4. Stuetæppe størrelse 300x400 cm / Stuetæppe størrelse 240x340 cm )

Størrelse på gulvtæppet under spisebordet i køkkenet

Størrelse på køkkentæppe under spisebord er vigtigt at placere korrekt i køkkenet. Et stilrent køkkentæppe a> i den rigtige størrelse er utroligt stilrent i køkkenet, spisestuen og diverse spiseplads. Den ensartede spisegruppe kombineret med et slidstærkt tæppe under køkkenbordet er super stilfuldt og slidstærkt. Stilfuldt tæppe under spisebordet< /a > kan placeres på flere måder afhængig af typen af ​​tæppe og spisebord. Når du skal vælge et køkkentæppe til køkkenet, er det vigtigt, at du overvejer følgende punkter:

 

 1. Tæppe under spisebordet eller ej er spørgsmålet. Vælg den rigtige form på dit køkkentæppe, der afhænger af dit bord . Et rektangulært tæppe passer som regel godt sammen med et rektangulært spisebord. Med et rundt spisebord, et rundt tæppe, men i nogle tilfælde en firkantet køkkentæppe. Tæppe under rundt spisebord skal derfor være rundt eller firkantet.

 2. Både spisebord og spisestuestole skal passe på køkkentæppet i din spiseplads. Størrelsen på tæppet under spisebordet afhænger af spisestuen rummøbler< /a>, men en god tommelfingerregel er at lade tæppet stikke mindst 50-60 cm ud rundt om alle sider af bordet. Ved at følge den regel skal stole altid passe på gulvtæppet, uanset om de er trukket ud fra spisebordet eller ej. Derfor er et stort tæppe under spisebordet at foretrække.

 

Herunder ser du tre billeder, der illustrerer køkkentæpper i køkken og spiseplads. Se størrelse på tæppe under spisebord inspiration her:

 

køkkentæppe under spisebord størrelse

tæppe under spisebord størrelse i køkken

Rundt tæppe under rundt spisebord størrelse i køkkenet

(1. Køkkentæppe størrelse 160x230 cm / 2. Køkkentæppe størrelse 240x340 cm / Rundt køkkentæppe størrelse 200 cm)

 

Entrétæppestørrelse — Gangtæppe i den rigtige størrelse og plads

Størrelse på halletæppe er ekstremt vigtigt for, at gæster og besøgende får en så god velkomst som muligt. Det første indtryk er af stor betydning og derfor bør gulvtæppet i hallen placeres perfekt og i en god størrelse. Nedenfor er vigtige aspekter, som du bør overveje, inden du køber dit halletæppe:

 

 1. Vælg den rigtige form på din tæppe i hallen. Er det en aflang hall, passer et aflangt halletæppe rigtig godt. Dette skyldes, at et langt gulvtæppe eller gangbro mat fører gæsterne til nabodøren og værelset på en pæn måde. Hvis rummet derimod er kvadratisk, vil en rundt gulvtæppe i hallen passer godt, ligesom et firkantet haltæppe.

 2. Afhængig af hallens størrelse passer der forskellige størrelser tæpper i din hal. Stor måtte< span style="font-weight: 400;">  passer godt ind i en stor firkantet hal. Et lille tæppe passer godt til små rum og gange.

 

Nedenfor præsenteres tre billeder, der illustrerer halletæpper i forskellige rum og størrelser. Se illustrationer på tæppe i halinspiration: 


Langt gulvtæppe i hallen

Lille tæppe i hallen

Rundt tæppe i hallstørrelse

(1. Entre tæppe størrelse 80x300 cm / 2. Entre tæppe størrelse 80x150 cm / 3. Entre tæppe størrelse 120 cm)

Find den rigtige størrelse på dit tæppe med SE Mattor

Vi på semattor.se håber denne tæppestørrelsesguide var nyttig for dig, der gerne vil købe et nyt tæppe til hjemmet! Nedenfor lister vi populære former, mål og størrelser på tæpper!

Populære former for tæpper:
Runde tæpper

Lange tæpper

Store tæpper

Små tæpper

 

Populære dimensioner og størrelser af tæpper:

Tæppe 200x300

Tæppe 250x350

Tæppe 300x400 span>

Tæppe 80x300

Tæppe 160x200

Tæppe 170x240

Tæppe 250x300

Tæppe 60x90

Tæppe 80x150

Tæppe 120x160

Tæppe 120x170

Tæppe 133x190

Tæppe 140x200

Tæppe 160x230

Tæppe 240x340

 

Ved at kombinere billige tæpper og al information om tæpper, vil vi gerne give kunden den bedste service, som du fortjener! Kontakt os for mere information om måttestørrelse.

Velkommen til SE Mattor!