Viskose Tæpper

Viskose Tæpper
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

1 vare

Viskosetæppe løfter interiøret i ethvert hjem gennem dets elegante og eksklusive look, der skinner i det rette sollys. Leder du efter et skønt tæppe, der emmer af charme, er viskosetæppet... Læs mere

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

1 vare

Viskose tæpper i moderne stil

Hos os finder du fine, stilrene og trendy tæpper i det populære materiale, viskose

Vores viskosetæpper er 100% håndvævede og håndklippede og findes i flere forskellige designs og udførelser. Viskosetæppet er et smukt og letplaceret tæppe netop på grund af sit smukke glans, der opstår med hjælp fra lys og skygger. Viskosetæpper er også meget bløde og behagelige at sætte fødderne på. 

 

Viskose tæpper er helt unikke

Viskose tæpper er håndlavede og derfor helt unikke. Ingen viskose tæppe er ens. Viskose tæpper er kendt for deres smukke glans, og viskosematerialet minder meget om silke eller fløjl, da fibrene påvirkes utroligt meget af lysets forskellige vinkler. Derfor opstår der skyggepartier og lysere partier, der får øjet til at tro, at tæppet har forskellige nuancer af farven, hvilket giver tæppet et dybere indtryk og et mere spændende udseende.


Viskostæppe til en luksuriøs indretning

Viskostæpper i stuen og soveværelset giver en moderne og luksuriøs følelse, hvilket bliver mere og mere almindeligt i svenske husholdninger. Håndlavede viskostæpper er stilfulde og meget behagelige at gå på. Disse faktorer er grunden til, at viskostæpper er trendy.

 

Pasningsvejledning til dig, der vil eller har købt et viskostæppe:

Vi anbefaler, at du får tæppet imprægneret af en fagmand, inden du bruger det,

da tæpper fremstillet af viskose ikke kan vaskes med vand og er følsomme over for enhver form for væske, men også for at tæppet bevarer sin smukke glans og kvalitet.

Når du har fået dit tæppe hjem, kan der forekomme linjer eller folder, der strækker sig over tæppets overflade, når du ruller det ud,

det er helt normalt og er kun trykmærker forårsaget af, at tæppet er rullet sammen under transport.

Disse linjer er ikke permanente og vil gradvist forsvinde efter regelmæssig støvsugning og normal brug.