Runde Tæpper

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 38

Side
 1. -55%
 2. -41%
 3. -41%
 4. -33%
 5. -33%
 6. -54%
 7. -37%
 8. -37%
 9. -41%
 10. -41%
 11. -37%
 12. -37%
 13. -37%
 14. -27%
 15. -37%
 16. -41%
 17. -50%
 18. -64%
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 38

Side

Et rundt tæppe, der udstråler ro og elegance

Et rundt tæppe er et tæppe med en rund form, der ikke har kanter, i modsætning til traditionelle tæpper, der er firkantede og rektangulære. Runde tæpper kan placeres overalt i hjemmet, men de mest almindelige rum er entréen, stuen, soveværelset og køkkenet. Et rundt tæppe kan gøre en stor forskel i hjemmets indretning og har evnen til at forvandle et kedeligt rum til en designfyldt og levende atmosfære.

En populær måde at indrette med runde tæpper er at kombinere dem med runde borde eller andre møbler med cirkulære former. Dette skaber en harmonisk atmosfære med et strejf af feng shui i rummet. Afhængigt af det runde tæppes materiale, størrelse og design, kan forskellige indretningsstile opnås, der udstråler forskellige følelser i rummet. Derfor bør du vælge dit runde tæppe omhyggeligt ved at gennemgå sortimentet og undersøge de tæpper, du bedst kan lide, i ro og mag.

Et smukt rundt tæppe, der passer til din smag og indretning, gør dit hjem mere behageligt og stilfuldt. Her hos os på semattor.se finder du et stort udvalg af runde tæpper til billige priser og god kvalitet, der komplementerer din hjemmeindretning!

 

Runde tæpper i forskellige materialer, størrelser og stilarter

Runde tæpper i hjemmet skaber en harmonisk og beroligende atmosfære, da de ikke har kanter, der peger i forskellige retninger. Den runde form giver rummet en behagelig og enkel strøm, der udstråler ro, elegance og design. Der findes flere forskellige typer runde tæpper, der varierer i størrelse, materiale, design og stil. Valget af et rundt tæppe afhænger af rummets størrelse og den indretningsstil, du ønsker at skabe.

Den runde form på tæppet betyder, at det kan placeres i ethvert rum i hjemmet, men en klassisk teknik er at placere det parallelt med en buet væg eller møbel. For eksempel kan du placere det runde tæppe under et rundt spisebord, under sofaen eller foran en spiraltrappe. Dette får den runde form til at smelte sammen med omgivelserne, og den kinesiske lære, feng shui, skabes.

Runde tæpper er også populære i mindre rum, da de kan få små rum til at se større ud. Ønsker du at få et lille rum til at virke større eller vil du tilføje mere feng shui til dit hjem, bør du overveje et rundt tæppe!

 

Indretningstips til et rundt tæppe derhjemme

At indrette med et rundt tæppe er iøjnefaldende, når det gøres på den rigtige måde. For at hjælpe dig med at vælge det rette runde tæppe, har vi skabt enkle illustrationer med information, der gør dit køb og hjemmeindretning lettere. Vi får ofte spørgsmålet "Hvor kan et rundt tæppe placeres?". Herunder præsenteres fem eksempler på, hvordan og hvor de kan placeres bedst derhjemme:

 1. Et rundt køkkentæppe til et rundt spisebord fungerer rigtig godt sammen, da de runde former smelter sammen og skaber en symmetrisk og ensartet følelse. Kombinationen af et rundt spisebord og et rundt køkkentæppe udstråler en elegant strøm i køkkenet. Runde køkkentæpper er populære i mange svenske hjem, og det kan skyldes, at rummet virker større og mere luftigt med den harmoniske runde form. Prøv at placere dit runde tæppe under dit køkkenbord! (Illustration viser et rundt tæppe på 200 cm i køkkenet)

 2. Et rundt entrétæppe fungerer godt, når et rektangulært tæppe er for stort. Det runde tæppe placeret i entréen skaber en illusion af, at rummet er større end det egentlig er. Dette kan anvendes i alle mulige rum for at eksperimentere med forskellige former og dimensioner. (Illustration viser et lille rundt tæppe på 120 cm i entréen)

 3. I stuen placeres runde stuetæpper normalt under sofaen eller sofabordet. En rund model passer særligt godt til hjørnesofaer, men der er mange andre indretningsknep for at skabe en harmonisk atmosfære med runde tæpper i stuen. Sammenfattende er der mange muligheder for indretning med et stort rundt tæppe. (Illustration viser et rundt tæppe på 200 cm i stuen)

 4. Runde badeværelsestæpper i badeværelset skaber en meget hyggelig og sjov indretning, især med farverige tæpper. Ved at kombinere farve og form kan en naturlig oplevelse i badeværelset opnås. For eksempel kan en grøn lille rundt tæppe eller en blå tæppe give en følelse af græs og vanddråber - en både harmonisk og fredelig atmosfære på toilettet!

 5. Et rundt dørmåtte er forfriskende og sjov for gæster, der kommer på besøg. Den viser, at hjemmet er indbydende og varmt på grund af dens form, der smelter sammen med omgivelserne.

At købe dit runde tæppe skal være sjovt, spændende og selvfølgelig føles rigtigt for både følelsen og budgettet. Du kan finde en størrelsesguide til tæpper her. Vi håber, at disse tips vil hjælpe dig i din søgen efter et rundt tæppe!

 

Runde tæpper til udendørsbrug og terrasse

Runde tæpper kan også bruges til udendørsbrug, hvilket giver en interessant og spændende form i uderum og på terrasser. Ved at bruge et rundt udendørstæppe skabes en sjov og designbevidst atmosfære, der signalerer åbenhed og kreativitet.

Det handler om at eksperimentere med forskellige former og farver for at finde sin personlige indretningsstil udendørs! Et rundt jutetæppe er meget populært i øjeblikket, da det naturlige materiale er enkelt, smukt og minder om japansk zen. Ro, fred og åbenhed følger med købet af runde tæpper.

 

Find et flot rundt tæppe online

Find et flot rundt tæppe online i vores brede udvalg af runde tæpper, der komplementerer din smukke hjemmeindretning. Hos os på semattor.se finder du alle typer af tæpper i rund form, der bidrager med harmoni, ro og design i dine hjemlige omgivelser.

Alt fra et stort rundt tæppe til et hvidt rundt tæppe har evnen til at realisere din vision for dit hjem og indretning. Vi tilbyder billige tæpper af god kvalitet, så du får muligheden for at eksperimentere mere med din hjemmeindretning. Vi hjælper dig med at finde et rundt tæppe, der passer til dig og din indretning derhjemme!