Super Deal
-47%

Rabbit Zen Offwhite Pels Tæppe

Kun %1 tilbage
Varenummer
465749-310-00
899,00 kr. Regular Price 1.709,00 kr.
På lager
YDERLIGERE FARVER OG FORMER
Vis mere Vis mindre

20% EKSTRA SALG på ALT. Kode:  SALE20 

25% EKSTRA SALG  på kategori udendors taepper. Kode:  UD25 

 
 
 
 
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
FRI FRAGT
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
SHOP MED KLARNA & MOBILEPAY
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
ALTID 14 DAGES ÅBENT KØB

Rabbit Zen-tæppet er et stilfuldt ensfarvet, fluffy fuskpels tæppe i offwhite, der giver en blød og dejlig følelse under dine fødder. Lavet af polyester skaber dette fuskpels tæppe det fluffige udseende uden at bruge ægte pels, hvilket gør det ideelt for dyreelskere. Tæppet er desuden mønstret med et smukt zen-motiv, der skaber en afslappet atmosfære.

Rabbit Zen-tæppet er utroligt blødt og tilfører en luksuriøs følelse til dit hjem. Dets offwhite farve giver en ren og frisk atmosfære.

Lavet af høj kvalitet syntetisk materiale, polyester, tilbyder dette fuskpels tæppe en allergivenlig løsning for dem, der er følsomme over for dyrepels. Med en bomuldsbagside er det ekstra holdbart og behageligt.

Let at vedligeholde og lättskött, Rabbit Zen-tæppet bevarer sin superbløde og fluffy kvalitet over tid.

Specifikation
Varenummer 465749-310-00
Farve Offwhite
Typ Pels Tæppe
Materiale Polyester
Tykkelse ≈ 22 mm
Bagsiden Bomuldsunderlag
Vaskeråd De fleste pletter kan fjernes med et rent frottéhåndklæde, lidt lunkent vand og rengøringsmiddel. Ved alvorlige pletter anbefales det at søge hjælp hos et autoriseret renseri.
Gulvvarme Dette produkt er velegnet til gulvvarme.
Plejeråd Drej måtten regelmæssigt for at reducere slitage på ét sted. Hvis tæppet bliver hårdt i et område, anbefales det at bruge en kam og børste det område op, der er svært at forsøge at genoprette tæppets luftighed.
Anbefalinger Der kan forekomme restfibre fra fremstillingen, som får tæppet til at frigive løse fibre. Støvsug tæppet regelmæssigt i løbet af de første 30 dage for at sikre, at alle løse fibre er fjernet fra tæppebunken.
Rabbit Zen Offwhite Pels Tæppe