Blåt Tæppe

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

19 varer

Indret hjemmet med et blåt tæppe, der udstråler en sund, åben og harmonisk aura hele vejen rundt. Blå tæpper er utrolig stilfulde i de fleste indretningsstile, alt efter hvordan du... Læs mere

 1. -15%
 2. -29%
 3. -29%
 4. -22%
 5. -33%
 6. -39%
 7. -24%
 8. Ny-45%
 9. Ny-45%
 10. Ny-22%
 11. Ny-22%
 12. Ny-23%
 13. Ny-22%
 14. Ny-23%
 15. Ny-23%
 16. Ny-23%
 17. Ny-23%
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

19 varer

Blåt tæppe med en afslappende effekt

Et blåt tæppe symboliserer himlens åbenhed og frihed, som er svær at opnå med andre farver. Et tæppe i blå farve udstråler en indre ro, ligesom havet efter en storm, og det kan placeres i alle rum afhængigt af dine præferencer. Hvis du ønsker at implementere et tæppe med en frisk farve i hjemmet, er et blåt tæppe i stuen, badeværelset, gangen eller soveværelset det perfekte valg. Hvis du vil vide mere om blå tæpper, bør du fortsætte med at læse for at finde dit blå tæppe.

Et blåt tæppe passer meget godt sammen med en moderne hvid indretning, hvilket ofte associeres med den elegante feriedestination Santorini i Grækenland. Den blå farve kombineret med et hvidt tæppe skaber en naturlig og harmonisk samhørighed i dit hjem. Et blåt orientalsk tæppe i stuen passer også godt sammen med blå gardiner eller hvide gardiner, der matcher tæppets smukke blå farve.

At kombinere den blå farve med andre lyse farver som hvid og grå giver tæppet en smuk nuance, der let kan kombineres med næsten alt i hjemmet. At købe et ensfarvet tæppe i blå kan være enkelt og til tider lidt kedeligt, men der er også muligheden for at indrette med et mønstret tæppe og et flerfarvet tæppe i blå farve, der giver harmonisk energi til rummet. Men vidste du, at der findes flere forskellige blå tæpper? Læs videre nedenfor for at få mere at vide om blå tæpper.
 

Mørkeblåt tæppe

Mørkeblåt tæppe kan også kaldes kongeblåt tæppe, hvilket er en kongelig og luksuriøs farve. På engelsk kaldes det "royal blue," hvilket er et mørkeblåt tæppe. Dette tæppe ser varmere og mere hyggeligt ud, da den mørke nuance skaber en dybde, som øjet trækkes imod, samtidig med at den mørkeblå farve på tæppet udstråler elegance. Et mørkeblåt tæppe passer godt til flere forskellige indretningsstile afhængigt af din smag og stil. Kombinationen af guld og mørkeblåt er utroligt smukt inden for tæpper og boligindretning.

Populære rum til at placere et mørkeblåt tæppe er i soveværelset, stuen og badeværelset. Kongeblå soveværelsestæpper eller stuetæpper udstråler luksus og varme, som kongeriger værdsætter. Mørkeblå badeværelsestæpper symboliserer havet, hvilket skaber en passende atmosfære til badeværelser, hvor man bader og bruser med vand. Runde tæpper i blå farve minder også om vanddråber, der øger hyggefaktoren. Havet er dybt, ligesom et smukt mørkeblåt tæppe.

Lyseblåt tæppe

Lyseblåt tæppe fås i flere forskellige nuancer, og en populær lyseblå farve er "baby blue," hvilket er en hyggelig farve, der giver en følelse af hygge. Et baby blue tæppe i lyseblå farve er meget almindeligt som børnetæpper i børneværelser, da farven skaber tryghed for børn.

Lyseblå tæpper kan betragtes som legende, sommerlige og friske og kan derfor placeres i ethvert rum derhjemme. Gangtæpper, gangmåtter og store tæpper i lyseblå farve er smukt i moderne indretning og klassisk indretning. Her finder du billige tæpper i alle mulige blå nuancer! Du kan ikke gå galt i byen med et smukt blåt tæppe.