Gardiner

pr. side
Faldende orden

12 varer

 1. -35%
 2. -35%
 3. -35%
 4. -35%
 5. -35%
 6. -35%
 7. -35%
 8. -8%
 9. -30%
 10. -30%
 11. -30%
pr. side
Faldende orden

12 varer

Gardiner til alle hjem og rum

Her finder du gardiner i forskellige materialer, længder, former, farver og varierende prisklasser. Vi tilbyder et stort udvalg af gardiner til en billig pris og med god kvalitet, så du kan indrette dit hjem med stil og elegance. Indretning af dit hjem behøver ikke koste en formue, derfor har vi valgt at presse priserne på vores gardiner, samtidig med at den gode kvalitet opretholdes. Du finder billige gardiner i høj kvalitet hos os på semattor.dk!

 

Gardiner til moderne indretning

Gardiner giver rum og områder en elegant og fin detalje, der kan kombineres godt med forskellige tæpper og møbler. Det er vigtigt at overveje at matche gardinens farvekombinationer, materiale, tykkelse og længde med de øvrige objekter i rummet. Populære gardinfarver i dag er: beige gardiner, linnedgardiner, brune gardiner, sorte gardiner, hvide gardiner, blå gardiner og grå gardiner. Skab en flot farvekombination med puder & pudebetræk for at give rummet et sammenhængende og gennemtænkt design. Ved at kombinere et hvidt tæppe eller beige tæppe som stuetæppe med flotte gardiner kan der skabes en moderne indretningsstil, der løfter indretningen i hjemmet.

 

Multibandgardin

Multibandgardiner er blevet mere og mere populære i svenske husholdninger, og det kan skyldes deres multifunktionelle ophængningsmetode. Multibandgardiner giver mulighed for at hænge gardiner op på tre forskellige måder:

 

 • Hæng gardinerne op direkte på stangen med stropper.
 • Hæng gardinerne op med fingerkroge.
 • Hæng gardinet op med rynkebåndskroge.

Med andre ord er multibandgardiner nemmere og mere praktiske at hænge op for at skabe en hyggelig og dejlig stemning i hjemmet. Deres enkelthed betyder, at det går hurtigere at skifte gardiner i køkkenet, soveværelset, stuen, balkonen og andre rum. Processen med at skifte brede, tynde, tykke, tunge eller lange gardiner bliver lettere med multibandgardiner. Gardiner med øjer er også en mulighed, men denne variant er ikke altid lige så nem at hænge op. Kombinér en blød shagtæppe med multibandgardiner for at skabe en meget stilfuld atmosfære.

 

Billige gardiner hos semattor.dk

Det er ikke altid nemt at vælge de rigtige gardiner til hjemmet, derfor tilbyder vi billige gardiner i høj kvalitet, så du kan afprøve forskellige indretningsstile derhjemme uden at det skal koste for meget! Gardiner plejer at blive udskiftet ved sæsonskifte eller når man bare ønsker en frisk forandring i hjemmemiljøet. Det gode er, at gardiner ikke optager særlig meget plads at opbevare, hvilket betyder, at du kan lægge gardinet til side, indtil det er tid til at skifte dem ud igen. Det skal være sjovt at indrette sit hjem, og det mener vi hos SE Mattor! Våg at eksperimentere med hjemmeindretningens gardiner for at finde netop din personlige indretningsstil!

Velkommen til SE Mattor! Find flotte gardiner, der passer til dit tæppe!

Her finder du billige tæpper og gardiner til utroligt gode priser og god kvalitet! Vælg og vrak i vores brede sortiment for at have det sjovt, når du indretter dit hjem!