Alle Tæpper

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 469

Side
 1. -50%
 2. -49%
 3. -50%
 4. -53%
 5. -49%
 6. -37%
 7. -37%
 8. -37%
 9. -37%
 10. -48%
 11. -48%
 12. -37%
 13. -37%
 14. -37%
 15. -37%
 16. -49%
 17. -49%
 18. -49%
 19. -49%
 20. -49%
 21. -35%
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

Varer 1-24 af 469

Side

Billige tæpper af god kvalitet fuldender dit rum

Billige tæpper er din bedste ven, når det kommer til indretning. Et tæppe er en vigtig del af indretningen, og ved at vælge et billigt tæppe får du et større budget til resten af møblerne i rummet.

At vælge det rigtige tæppe til et rum kan være en svær og stor beslutning. Det er trods alt det, der ofte sætter prikken over i'et og komplementerer hele din indretning i et rum.

At finde rundt i junglen af forskellige materialer, designs, størrelser, former, mønstre og farver kan virke umuligt. Men det er det ikke!

Det vigtigste, du skal være opmærksom på, er den størrelse, du leder efter, og hvilken farve der passer dig bedst. Materialet er også vigtigt at tage højde for, da man i de fleste tilfælde ønsker, at det skal holde i lang tid. Det bedste valg er selvfølgelig et høj kvalitets- og billigt tæppe.

 

Tæpper i forskellige størrelser og materialer til billige priser

Hvilken størrelse har du brug for? Skal du have et tæppe til din sofa i stuen? Eller leder du efter noget blødt og hyggeligt at sætte fødderne på om morgenen, når du vågner?
Hvor dit tæppe skal placeres, spiller en stor rolle, når det kommer til alle disse punkter.

En større model, f.eks. 200 x 290 centimeter, er et fremragende valg til en større sofagruppe eller større møbler, da den hjælper med at indramme møblerne på en flot måde og fuldender indtrykket, så øjet finder det tilfredsstillende at se på.

Tæpper, der skal være i en entré, bør helst have et lidt mere slidstærkt materiale, og i mange tilfælde ses glatte designs i et mere robust materiale i en entré. Den mest almindelige størrelse for et gangtæppe til entréen er 80x300 centimeter.

 

Entrémåtter og dørmåtter byder velkommen til din indgang

Når det kommer til at vælge en entrémåtte, bør du tage hensyn til, at en entré er et rum med meget trafik, hvor folk går ind og ud, passerer og bevæger sig igennem. Af den grund bør du have en holdbar entrémåtte, gerne med en kort luv, der også skjuler de spor, som fødderne efterlader, og hjælper med at holde din entré ren.

Vælg med fordel en gangmåtte i en neutral, måske lidt mørkere farve, med en luv, der er omkring en halv til en centimeter høj. Så vil der ikke dannes fodspor langs dens overflade, og på grund af luven vil grus, der ofte samler sig i entréen, heller ikke være synligt.

Suppler desuden med en dørmåtte i jute eller et andet slidstærkt og holdbart materiale, så vil det meste af al grus og korn ende der og ikke følge med ind i resten af entréen.

 

Et bredt udvalg af billige tæpper

I vores sortiment finder du masser af flotte, moderne og billige tæpper online i alle mulige forskellige stilarter, størrelser og materialer. Vi sørger for, at der er mindst ét tæppe til enhver smag, og vi har også sørget for, at det er muligt at matche samme design i forskellige størrelser.

Du kan lade design og udseende gå som en rød tråd gennem hjemmet takket være, at vi har sørget for, at stort set alle vores design fås i flere forskellige størrelser.

Her finder du designs, der passer til alle rum. Vi har flotte gangtæpper, entrémåtter og køkkenmåtter. Vi har også moderne, hyggelige ryamattor i mange forskellige designs og med forskellige længder af luv. I sortimentet er der praktiske og funktionelle badeværelsesmåtter, vaskbare billige tæpper, små tæpper og store tæpper som stuetæppe.

 

Flotte køkkenmåtter i forskellige størrelser

At finde et tæppe til køkkenet eller spisebordet kan nogle gange virke svært. I køkkenet er risikoen for at spilde og snavse tingene betydeligt højere end i andre rum. Derfor er det praktisk at vælge et holdbart materiale som f.eks. et glatvævet tæppe i polyester, der er let at rengøre ved spild og pletter.

Ofte kræves det kun en fugtig klud for at rengøre, hvis man opdager spild eller pletter hurtigt.

Vi har også udvidet sortimentet med en del vaskbare tæpper i forskellige designs, der passer godt til køkkenet som køkkentæppe, både som gangtæppe i køkkenet og under spisebordet, og som holder længe, hvis du passer godt på det.

 

Hvilken størrelse bør du have på et køkkentæppe, der skal ligge under spisebordet?

En god tommelfingerregel er at måle bredden på bordet og også stolens sæde dybde og derefter lægge disse mål sammen. Resultatet er så fremragende at gå efter, når det kommer til størrelsen på dit køkkentæppe.

Sørg for at vælge form på tæppet efter spisebordet; det er ikke optimalt at have et rundt tæppe til et rektangulært bord. Vælg en rund model til et rundt bord og en rektangulær variant til et rektangulært bord, så får du det absolut bedste, æstetiske og funktionelle resultat 

For at finde ud af, hvilke former du vil have i hjemmet, bør du eksperimentere med runde tæpper derhjemme. Dette gør du bedst ved at købe billige tæpper.

 

Vælg blandt et væld af tæpper i forskellige materialer og stilarter

I sortimentet kan du finde billige tæpper i mange forskellige materialer og stilarter.

Vi har alt fra klassiske tæpper i polyester, polypropylen, luksuriøse viskos tæpper og bløde, hyggelige ryamattor, man kan synke sine kolde fødder i. Glatvævede tæpper og fladvævede tæpper med kort luv, der er behagelige at gå på, og meget mere.

Vi har tæpper i alle mulige farver og mønstre; du finder moderne mønstrede eksemplarer i regnbuens farveskala og sørger for, at vores sortiment er opdateret og moderne, samtidig med at vi bevarer og indfører de klassiske, tidløse eksemplarer, der fungerer til alle stilarter.

Sørg for at tage godt vare på det ved regelmæssigt at støvsuge og følge tæppets fibre. Lad ikke støv og andet samle sig i en bunke, bare fordi det ikke er synligt; det påvirker levetiden og kvaliteten. Hvis der opstår en plet, skal du straks fjerne den med hjælp fra en fugtig klud (gælder ikke for viskos) og gnide forsigtigt for at suge op og vaske den plet væk, der ellers vil opstå.

Selvfølgelig skal du tage godt vare på dit tæppe, men nogle gange sker der uheld, og tæppet kan slides og ødelægges. En billig måde at komme udenom dette er at investere i et godt og billigt tæppe.

 

Billige børnetæpper til de små legesyge

Børneværelset er også vigtigt at tænke på.

Et farverigt, mønstret børnetæppe fremmer lysten til leg og læring, og barnet har en blød overflade at sidde og lege på. Det bedste ved børnetæpper er også, at de fungerer som støjreducerende og beskytter gulvet mod kastede legetøj og samtidig er de bløde at lande på, når de små fødder løber rundt med vakkelvorne skridt.

Vælg mellem farverige børnetæpper og mere neutrale tæpper med forskellige legende mønstre og designs. Et børnetæppe bør være holdbart og kunne modstå det slid, der opstår, når barnet med hjælp af sin fantasi kan forvandle det til en meget trafikeret bilvej og alt andet, som et barns legende og nysgerrige sind kan trylle frem. Netop derfor er et godt valg billige tæpper.

 

Billige tæpper af høj kvalitet

Ved at etablere direkte kontakt med producenten har semattor.dk formået at opbygge stærke relationer, der muliggør høj kvalitets tæpper til billige priser. Uden mellemmænd og med store ordrer har vi formået at presse priserne markant ned.

At skære ned på omkostningerne og kunne tilbyde kunderne alternativer i forskellige prisklasser er noget, vi tror på. Vores mål er at sælge Sveriges billigste tæpper, der stadig holder en høj standard, når det kommer til udseende og kvalitet. Hvis du leder efter et billigt tæppe, er du kommet til det rette sted!

Velkommen til os på semattor.dk
Højkvalitets og billige tæpper.