Grønt Tæppe

Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

6 varer

Placer et grønt tæppe i hjemmet for at skabe en behagelig og harmonisk atmosfære, hvor afslapning maksimeres. Grønt er flot, ligesom alle vores grønne tæpper i vores brede sortiment! Vælg... Læs mere

  1. -32%
  2. Ny-34%
  3. Ny-22%
  4. Ny-22%
  5. Ny-23%
Vis som Gitter Liste
pr. side
Faldende orden

6 varer

Grøn tæppe udstråler ro

Grøn tæppe er en utroligt smuk tæppe med grøn farve. Grønne tæpper kan placeres næsten overalt i hjemmet og skiller sig altid ud fra mængden. Stuetæppe, badeværelsestæppe, entrétæppe og alle andre typer tæpper i grøn farve fungerer fremragende. Store tæpper ser meget flot ud i store rum, mens små tæpper passer godt i små områder. Kan du lide en naturfarve, der tiltrækker opmærksomhed, men samtidig har en beroligende effekt? Så bør du overveje et grønt tæppe!

 

Grønne tæpper er behagelige tæpper

Grønne tæpper med komfortabel luv og design udstråler harmoni. Den fantastiske fine grønne farve på et tæppe formidler en dejlig og fin følelse, der får gæster til at føle sig hjemme. "Grønt er skønt," som man siger, og det er præcis, hvad grønne tæpper betyder. I børneværelser kan et grønt børneværelsestæppe placeres, da den grønne farve på tæppet både er legesyg og beroligende for de yngre at lege på. Den naturlige farve fremmer kreativitet til leg og sjov på det grønne tæppe.

 

Tæppe i grøn farve

Tæppe i grøn farve skiller sig ud fra den øvrige indretning - medmindre du allerede har en grøn og plantebaseret indretningsstil. Runde tæpper i grøn farve fungerer rigtig godt i alle forskellige rum og miljøer. Et badeværelsestæppe i grøn farve og rund form er noget, alle burde prøve for at få badeværelset til at føles naturligt og afslappende. Billige tæpper i grønne nuancer kan du finde på semattor.se. Prøv og eksperimenter, når du indretter med et grønt tæppe!