Super Deal
Ny

Zara Lexi Offwhite Wilton-Tæppe

Kun %1 tilbage
Varenummer
150320-750-000
849,00 kr.
På lager

20% EKSTRA SALG på ALT. Kode:  SALE20 

25% EKSTRA SALG  på kategori udendors taepper. Kode:  UD25 

 
 
 
 
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
FRI FRAGT
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
SHOP MED KLARNA & MOBILEPAY
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
ALTID 14 DAGES ÅBENT KØB
Opdag vores fantastiske Zara Lexi Offwhite Wilton-Tæppe – en synlig fest for øjnene med sin smukke Offwhite farvetone. Lavet af det eksklusive Polypropylen-materiale, giver den pålidelig holdbarhed og en blød tekstur. Denne Ryatæppe kombinerer æstetik og kvalitet for at skabe en varm og indbydende atmosfære i dit hjem. Oplev komfort og stil på en harmonisk måde med dette fantastiske tilskud.
Specifikation
Varenummer 150320-750-000
Farve Offwhite
Typ Ryatæppe
Materiale Polypropylen
Tykkelse ≈ 12 mm
Bagsiden Jute Bagside
Vaskeråd De fleste pletter kan fjernes med et rent frottéhåndklæde, lidt lunkent vand og rengøringsmiddel. Ved alvorlige pletter anbefales det at søge hjælp hos et autoriseret renseri.
OEKO-TEX® Dette produkt er OEKO-TEX® certificeret. OEKO-TEX® er et uafhængigt certificeringssystem, der tester tekstilprodukter for at se, om de er fri for farlige kemikalier. Et certificeret produkt betyder, at det er 100 % fri for farlige kemikalier.
Gulvvarme Dette produkt er velegnet til gulvvarme.
Plejeråd Drej måtten regelmæssigt for at reducere slitage på ét sted. Hvis tæppet bliver hårdt i et område, anbefales det at bruge en kam og børste det område op, der er svært at forsøge at genoprette tæppets luftighed.
Anbefalinger Der kan forekomme restfibre fra fremstillingen, som får tæppet til at frigive løse fibre. Støvsug tæppet regelmæssigt i løbet af de første 30 dage for at sikre, at alle løse fibre er fjernet fra tæppebunken.
Skrøbelighed Har et slidstærkt materiale, der er modstandsdygtigt over for det meste.
Zara Lexi Offwhite Wilton-Tæppe