SE Mattor Købsvilkår

 

Vores visioner:

100% Kundetilfredshed.
Tryg e-handel.
Laveste priser.
Eksklusiv design og kvalitet.

 

Priser & Gebyrer

Priserne er angivet inklusive moms med 25%.

 

Betaling

S & E Mattor tilbyder finansiering af køb via følgende partnere:
Klarna, MobliePay, Visa og Mastercard.

 

Inland Levering

S & E Mattor tilbyder gratis fragt inden for Denmark og samarbejder med forskellige transportører. Inden for gratis fragt er indlevering ikke inkluderet, og dit produkt leveres til nærmeste postombud, port eller tomtegrænse.
Lagerprodukter leveres inden for 3-15 arbejdsdage. Bestillingsvarer har leveringstid op til 3-5 måneder afhængig af indkøbene.
Ved en større bestilling leveres produktet inden for 10-15 arbejdsdage til husets yderdør. Hvis leveringen er beskadiget, skal du straks anmelde dette til chaufføren, og det er kundens pligt at kontrollere godset ved modtagelsen og notere eventuelle skader på fragtbrevet før underskrift og anmeldelse til kontakt os.

 

Udland Levering

S & E Mattor tilbyder levering til hele EU. 

 

Garanti

S & E Mattor tilbyder dig som kunde 6 måneders garanti på hele sortimentet. Garantien gælder inden for Sverige og begynder at gælde fra den dag, du modtager varen og
den dækker kun oprindelige fejl, dvs. fejl, der var til stede i produktet, inden du som kunde modtog det.
Fabrikationsfejl skal konstateres og godkendes af os, og ved godkendelse af fabrikationsfejl får du kompensation i form af ombytning af varen eller prisreduktion eller anden form for kompensation. Garantien gælder ikke for fejl i håndteringen og i tilfælde, hvor vi ikke kan finde nogen fejl på produktet, eller hvis du har forårsaget skaden selv.

 

Returnering

Hvis du ønsker at returnere dit køb, skal du selv betale returforsendelsen. Som kunde har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler i butikken eller via vores e-handel. Fortrydelsesfristen begynder at løbe fra den dag, du modtog varen.
Returneret produkt skal altid returneres i uændret stand og i original emballage eller tilsvarende. Alle returneringer skal foretages inden for 14 dage fra den dag, vi godkender returneringen.
Ved returnering er det vigtigt, at varen er forsvarligt emballeret for at undgå transportskader. Hvis dårlig pakning medfører, at varen beskadiges eller bliver snavset ved returnering, tillægges et gebyr svarende til rengøring eller reparation af skaderne.

Sådan bestiller du returlabel: Hvis du har fortrudt eller af en anden grund ønsker at returnere eller ombytte en vare hos os, kan du her bestille en returlabel gennem vores returformular. Bestilling af en returlabel fra os koster forskelligt afhængigt af størrelse og vægt af varen. 

 

Uafhentet pakke

Ved uafhentet pakke pålægges altid ekstra omkostninger, da speditører opkræver os for parkeringsafgift, ekspeditionsgebyr og andre gebyrer. Vi anbefaler derfor altid, at du modtager din pakke, og hvis du ønsker at returnere den, kan vi sende dig en returlabel. Vi forbeholder os DKK 399 for hver pakke, der returneres fra ombudet på grund af uafhentning, og returneringsfragten tilkommer også. Din pakke parkeres normalt hos ombuddet i mellem 5-7 dage, inden den sendes tilbage til os.

 

Åbent Køb

Som kunde har du 14 dages åbent køb hos os. Det betyder, at du som kunde har ret til at returnere produktet inden for 14 dage fra den dag, du modtog varen.

Ved returnering skal produktet returneres i ubrudt emballage.
Åbent køb gælder ikke for betaling med gavekort (kun bytteret), medmindre andet er aftalt ved købstidspunktet. Aftalen skal i så fald fremgå af din ordrebekræftelse eller kvittering.
Åbent Køb gælder kun i Danmark!

 

Reklamation & Reklamationsret

Som kunde hos S & E Mattor har du 3 års reklamationsret i henhold til forbrugerkøbeloven.
Fejlbehæftede produkter skal reklameres inden for rimelig tid efter, at fejlen blev opdaget eller burde være opdaget, til S & E Mattor via e-mail til klageskema. For at lette håndteringen af sagen, skal du altid angive: Navn, ordrenummer/kundenummer, varenummer/navn på defekt vare, og svaret gives skriftligt via e-mail.
Reklamationsretten gælder ikke for fejl, der er opstået på grund af manglende pleje, fejlagtig håndtering eller almindeligt slid.

 

Datahåndtering & integritet:

Ved at placere din ordre accepterer du, at vi gemmer og bruger dine oplysninger i vores database for at udføre og levere den service, du kan forvente. Al behandling af personoplysninger foretages i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen. Dataansvarlig er S & E Mattor AB (559247-4497). S & E Mattor ABs kunderegister indeholder personlige oplysninger, såsom fuldt navn, personnummer, postadresse, telefonnummer, e-mailadresse og IP-nummer. Formålet med S & E Mattors behandling af indsamlede personoplysninger er at bruge dem til:

  • Fuldføre køb og levering af bestillinger hos S & E Mattor AB.

  • Muliggøre målrettet markedsføring via e-mail, post, SMS og/eller andre kanaler baseret på dine tidligere køb eller brugeradfærd hos S & E Mattor AB.

Vores betalingspartner Klarna vil indsamle personoplysninger om dig i forbindelse med betaling af din ordre, uanset betalingsmiddel. Klarna er således den dataansvarlige for sådanne personoplysninger i henhold til Klarnas generelle betingelser. https://www.klarna.com/dk/vilkar/For at kunne fuldføre leveringen, kundesupport
og eventuelle leverandørbestillinger vil S & E Mattor AB dele de nødvendige personoplysninger med vores samarbejdspartnere for at kunne fuldføre
købet.

Ingen personoplysninger vil blive solgt videre til tredjepart og opbevares internt med begrænset funktionalitet tilgængelig. Vi gemmer kun personoplysninger, så længe
det er nødvendigt, hvorefter alle personoplysninger slettes.
Hvis dine personoplysninger er ufuldstændige, forkerte eller irrelevante, har du ret til at anmode om, at de bliver opdateret eller slettet.
Du har også ret til at kræve erstatning, hvis S & E Mattor AB ikke har opfyldt sine forpligtelser i forbindelse med behandlingen af personoplysninger i overensstemmelse med loven.
Du kan anmode om en udskrift af de oplysninger, vi har registreret om dig. For at anmode om en udskrift eller rettelse af oplysninger skal du sende en skriftlig underskrevet anmodning til:
S & E Mattor AB
Klockarvagen 114 
15159 Sodertalje
Sverige
S & E Mattor AB arbejder i overensstemmelse med svensk og europæisk lovgivning og følger alle GDPR-direktiver med sikret platform, begrænset adgang til personoplysninger og mulighed for, at du som kunde kan udelukkes fra vores kundedatabase.

 

Reservation

Vi tager forbehold for mulige trykfejl, huller i informationer og forkerte specifikationer på vores hjemmeside. Det gælder også billederne, som i nogle tilfælde har et illustrativt formål. Målene på varerne er omtrentlige og kan afvige en smule fra det angivne.

 

Bestride

Eventuelle tvister skal løses enten via Forbrugerklagenævnet i Danmark eller EU-Kommissionens Online Dispute Resolution (EU ODR).

Forbrugerstyrelsen: https://www.forbrug.dk/
Den svenske konkurrence- og forbrugermyndighed
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

EU ODR: https://ec.europa.eu

 

Force majeure

I tilfælde af krig, naturkatastrofer, kamphandlinger på arbejdsmarkedet, myndigheds beslutning, manglende levering fra underleverandører, omkostningskrævende forhold, samt en sammenlignelig hændelse uden for vores kontrol, som ikke med rimelighed kunne forudses og påvirker indgåede aftaler og forpligtelser fra os, hvilket betyder, at vi ikke kan overholde nævnte aftale/erklæring, skal danne grundlag for, at vi frigøres fra vores forpligtelser til at opfylde nævnte aftale.