På SE Mattor skaber vi en stilren, hyggelig og hjemlig stemning

Vores tæpper gør mere end bare at dække dine gulve;
De giver dig den varme, du har brug for i de kolde årstider, forvandler dit hjem eller tilføjer bare et unikt, sidste touch.

 

På SE Mattor skaber vi en stilren, hyggelig og hjemlig stemning

Vores tæpper gør mere end bare at dække dine gulve;
De giver dig den varme, du har brug for i de kolde årstider, forvandler dit hjem eller tilføjer bare et unikt, sidste touch.

 

OM OS

 

 

 

Vores filosofi

SE Mattors filosofi er at give kunden den bedst mulige kundeoplevelse ved at tilbyde den bedste service via kundeservice online. Vores glade personale er altid klar til at hjælpe og lette kundens købsoplevelse. Er kunden tilfreds, så er vi tilfredse. Vores mål er, at hver enkelt kunde skal føle 100% tilfredshed og forlade onlinebutikken med et smil på læben og et tæppe, der passer perfekt ind i deres hjem. Tøv ikke med at bede om hjælp fra os! Besøg vores onlinebutik på semattor.dk for at se billige tæpper online!

 

Vores arbejdsteam hjælper dig

Vi hos SE Mattor stræber efter, at din kundeoplevelse bliver den bedst mulige! Når du henvender dig til os, er du i trygge hænder med personale, der meget gerne hjælper dig med information om tæpper og tips til dit tæppevalg. Vi ved, at et tæppe spiller en stor rolle i indretningen, og derfor gør vi vores allerbedste for at sikre, at du får det tæppe, du søger. Kontakt os via e-mail eller telefon for at få besvaret dine spørgsmål! Vores dygtige arbejdsteam er altid der for dig. Personalebilledet nedenfor viser vores arbejdsteam hos SE Mattor.

 

SE Mattor Personal

 

Vi har direkte kontakt med producenten og laver store indkøb for at holde priserne nede, samtidig med at kvaliteten er i top 

Vi har valgt at være en uafhængig virksomhed, hvilket betyder, at vi vælger vores eget sortiment, der passer bedst til vores kunder. Vi forsøger at undgå mellemled, der ofte gør priserne dyrere, og i stedet vælger vi at købe direkte fra producenten. Dette betyder, at vi kan tilbyde vores kunder tæpper til lavere priser, der samtidig består af høj kvalitet. I vores udstilling finder du et bredt sortiment med masser af tæpper i forskellige stilarter og former til alle præferencer. Vi har to butikker og tre store lagre, som vi holder meget af. Lageraktiviteten betyder, at vi kan lave store indkøb direkte fra producenten og holde prisen nede!

 

Create Your Cozy Space

Når du henvender dig til os hos SE Mattor, kan du være sikker på, at de forslag, vi præsenterer, er både unikke og moderne tæpper af bedste kvalitet, som du og dit hjem fortjener. Med andre ord, hvis du er en person med sikker smag, sans for økonomi og høje krav til kvalitet, er du kommet til det helt rigtige sted. Skab et hyggeligt og smukt miljø, der varmer både hjerte og sjæl. Velkommen ind til os hos SE Mattor!

Vi følger ikke udviklingen. Vi leder den.

 

S & E Mattor AB "Sweden"
VAT: SE559247449701