-55%

Bella Japandi Offwhite Wiltontæppe

Kun %1 tilbage
Varenummer
150320-748-000
489,00 kr. Regular Price 1.089,00 kr.
På lager
YDERLIGERE FARVER OG FORMER
SHOW MORE SHOW LESS

20% EKSTRA SALG på ALT. Kod: SALE20

40 % EKSTRA SALG   outlet kategori. Kod: OUTLET

Bella Japandi Offwhite Wiltontæppe kommer i en smuk farvevariant. Prisen gør det til et prisvenligt valg med den kvalitet, den besidder. Derudover har den en blød og behagelig Polyester & Polypropylen materiale, der former produktet. Produktet har enestående slidstyrke og er velegnet til både private hjem. Det er nemt at vedligeholde, og dens smukke udseende forbliver intakt i lang tid. Uanset om det bruges som en dekorativ tilføjelse til din stue eller som en slidstærk løsning i travle områder, leverer Bella Japandi Offwhite Wiltontæppe på alle fronter med stil og funktionalitet.
Specifikation
Farve Offwhite
Typ Wilton-Tæppe
Materiale Polyester & Polypropylen
Tykkelse ≈ 8 mm
Bagsiden Bomuldsunderlag
Vaskeråd De fleste pletter kan fjernes med et rent frottéhåndklæde, lidt lunkent vand og rengøringsmiddel. Ved alvorlige pletter anbefales det at søge hjælp hos et autoriseret renseri.
OEKO-TEX® Dette produkt er OEKO-TEX® certificeret. OEKO-TEX® er et uafhængigt certificeringssystem, der tester tekstilprodukter for at se, om de er fri for farlige kemikalier. Et certificeret produkt betyder, at det er 100 % fri for farlige kemikalier.
Gulvvarme Dette produkt er velegnet til gulvvarme.
Skrøbelighed Har et slidstærkt materiale, der er modstandsdygtigt over for det meste.
Glans Tæppet har en glans, der får tæppet til at skinne fra den ene vinkel, mens det er mørkere fra den anden vinkel.
Bella Japandi Offwhite Wiltontæppe