Super Deal
-32%

Rabbit Eco Antracit Vaskbart Pels Tæppe

Kun %1 tilbage
Varenummer
465749-574-00-0-1
299,00 kr. Regular Price 439,00 kr.
På lager
YDERLIGERE FARVER OG FORMER

20% EKSTRA SALG på ALT. Kode:  SALE20 

25% EKSTRA SALG  på kategori udendors taepper. Kode:  UD25 

 
 
 
 
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
FRI FRAGT
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
SHOP MED KLARNA & MOBILEPAY
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
ALTID 14 DAGES ÅBENT KØB
Rabbit Eco Grå Vaskbar Ryatæppe er en synlig fest for øjnene med sin utroligt smukke farvetone, fanger blikket på en måde, der er svær at modstå. Udover sin æstetiske appel er denne tæppe også et prisvenligt valg, med tanke på den høje kvalitet, den praler af. Den er lavet af det eksklusive Polyester-materiale, hvilket ikke kun garanterer pålidelig holdbarhed, men giver også tæppet en forførende blød og behagelig tekstur. Hvert skridt på dette tæppe bliver en oplevelse af komfort og stil, hvilket gør det til det perfekte tilskud til dit hjem. Dette tæppe er en ægte komforttæppe, lavet af kunstpels i en elegant grå farve. Lavet af det blødeste polyester-materiale på markedet, skaber det et varmt og behageligt sted for dine fødder at hvile. Ensfarvet og alsidig i indretningen, smelter det problemfrit ind i rummet på en behagelig og indbydende måde. Børnene kan lege og løbe på dette bløde og luftige ryatæppe, hvilket ikke kun er praktisk, men også tilføjer en følelse af luksus til dit hjem.
Specifikation
Varenummer 465749-574-00-0-1
Farve Antracit
Typ Pels Tæppe
Materiale Polyester
Tykkelse ≈ 30 mm
Bagsiden Gummi Bagside
Vaskeråd De fleste pletter kan fjernes med et rent frottéhåndklæde, lidt lunkent vand og rengøringsmiddel. Ved alvorlige pletter anbefales det at søge hjælp hos et autoriseret renseri.
Gulvvarme Dette produkt er velegnet til gulvvarme.
Plejeråd Drej måtten regelmæssigt for at reducere slitage på ét sted. Hvis tæppet bliver hårdt i et område, anbefales det at bruge en kam og børste det område op, der er svært at forsøge at genoprette tæppets luftighed.
Anbefalinger Der kan forekomme restfibre fra fremstillingen, som får tæppet til at frigive løse fibre. Støvsug tæppet regelmæssigt i løbet af de første 30 dage for at sikre, at alle løse fibre er fjernet fra tæppebunken.
Skrøbelighed Har et slidstærkt materiale, der er modstandsdygtigt over for det meste.
Rabbit Eco Antracit Vaskbart Pels Tæppe