-5%

Moody Logic Beige Ryatæppe

Kun %1 tilbage
Varenummer
964320-104-000
1.749,00 kr. Regular Price 1.849,00 kr.
På lager
YDERLIGERE FARVER OG FORMER
SHOW MORE SHOW LESS

20% EKSTRA SALG på ALT. Kod: SALE20

40 % EKSTRA SALG   outlet kategori. Kod: OUTLET

Moody Logic beige ryama tæppe er et blødt og fint tæppe med en kombination af kort luv og lang luv, der danner elegante mønstre, der absolut vækker opmærksomhed blandt gæster. Farven kombineret med tæppets design udstråler elegance og enkelhed. Moody Logic beige giver en bohemeagtig følelse til rummet, men forbliver stadig neutral på grund af dens lyse farvetone. Et smukt beige tæppe, der er perfekt til en stue eller et soveværelse, der har brug for mere liv og karakter.

Specifikation
Farve Beige
Typ Ryatæppe
Materiale Polyester
Tykkelse ≈ 20 mm & ≈ 55 mm
Bagsiden Bomuldsunderlag
Vaskeråd De fleste pletter kan fjernes med et rent frottéhåndklæde, lidt lunkent vand og rengøringsmiddel. Ved alvorlige pletter anbefales det at søge hjælp hos et autoriseret renseri.
Plejeråd Drej måtten regelmæssigt for at reducere slitage på ét sted. Hvis tæppet bliver hårdt i et område, anbefales det at bruge en kam og børste det område op, der er svært at forsøge at genoprette tæppets luftighed.
Anbefalinger Der kan forekomme restfibre fra fremstillingen, som får tæppet til at frigive løse fibre. Støvsug tæppet regelmæssigt i løbet af de første 30 dage for at sikre, at alle løse fibre er fjernet fra tæppebunken.
Moody Logic Beige Ryatæppe