-5%

Moody Flo Beige Ryatæppe

Kun %1 tilbage
Varenummer
M154784-B500
1.749,00 kr. Regular Price 1.849,00 kr.
På lager
YDERLIGERE FARVER OG FORMER
SHOW MORE SHOW LESS

20% EKSTRA SALG på ALT. Kod: SALE20

40 % EKSTRA SALG   outlet kategori. Kod: OUTLET

Moody Flo er en maskinvævet ryamattor i farven hvid der minder om et ægte håndvævet uldtæppe. Det, der adskiller et ægte uldtæppe fra dette tæppe, er, at Moody Flo har en pænere tekstur og en blødere bund. Luven varierer i størrelse, hvor bunden af måtten har en tykkelse på 20 mm, mens luven, hvor mønsteret er skabt, har en generøs tykkelse på 75 mm. Ydermere har frynserne en dejlig glans, der giver rummet et elegant udtryk. Få en bedre fornemmelse med dette tæppe i imiteret uld, der er mere behageligt for mennesker med dyreallergi sammenlignet med et ægte uldtæppe.

Specifikation
Farve Beige
Typ Ryatæppe
Materiale Polyester
Tykkelse ≈ 20 mm & ≈ 55 mm
Bagsiden Polyester Underlag
Vaskeråd De fleste pletter kan fjernes med et rent frottéhåndklæde, lidt lunkent vand og rengøringsmiddel. Ved alvorlige pletter anbefales det at søge hjælp hos et autoriseret renseri.
Plejeråd Drej måtten regelmæssigt for at reducere slitage på ét sted. Hvis tæppet bliver hårdt i et område, anbefales det at bruge en kam og børste det område op, der er svært at forsøge at genoprette tæppets luftighed.
Anbefalinger Der kan forekomme restfibre fra fremstillingen, som får tæppet til at frigive løse fibre. Støvsug tæppet regelmæssigt i løbet af de første 30 dage for at sikre, at alle løse fibre er fjernet fra tæppebunken.
Moody Flo Beige Ryatæppe