-37%

Rabbit Eco Hvid Rund Vaskbar Ryatæppe

Kun %1 tilbage
Varenummer
465749-544-00-1-1
169,00 kr. Regular Price 269,00 kr.
På lager
YDERLIGERE FARVER OG FORMER

20% EKSTRA SALG på ALT. Kod: SALE20

40 % EKSTRA SALG   outlet kategori. Kod: OUTLET

Dette tæppe er et super smukt tæppe lavet af kunstpels i farven hvid. Tæppet er lavet af det blødeste polyestermateriale på markedet, så fødderne får et varmt og behageligt sted at hvile. Gulvtæppet er ensfarvet og har mange indretningsmuligheder i hjemmet, samtidig med at det smelter ind i rummet på en behagelig og imødekommende måde. Børnene kan lege og løbe på et blødt og luftigt tæppe.

Specifikation
Farve Hvid
Typ Pels Tæppe
Materiale Polyester
Tykkelse ≈ 30 mm
Bagsiden Gummi Bagside
Vaskeråd De fleste pletter kan fjernes med et rent frottéhåndklæde, lidt lunkent vand og rengøringsmiddel. Ved alvorlige pletter anbefales det at søge hjælp hos et autoriseret renseri.
Gulvvarme Dette produkt er velegnet til gulvvarme.
Plejeråd Drej måtten regelmæssigt for at reducere slitage på ét sted. Hvis tæppet bliver hårdt i et område, anbefales det at bruge en kam og børste det område op, der er svært at forsøge at genoprette tæppets luftighed.
Anbefalinger Der kan forekomme restfibre fra fremstillingen, som får tæppet til at frigive løse fibre. Støvsug tæppet regelmæssigt i løbet af de første 30 dage for at sikre, at alle løse fibre er fjernet fra tæppebunken.
Skrøbelighed Har et slidstærkt materiale, der er modstandsdygtigt over for det meste.
Rabbit Eco Hvid Rund Vaskbar Ryatæppe