-29%

Rafty Lucid Beige Wilton-Tæppe

Kun %1 tilbage
Varenummer
23314-975-000
1.629,00 kr. Regular Price 2.290,00 kr.
På lager

20% EKSTRA SALG på ALT. Kod: SALE20

40 % EKSTRA SALG   outlet kategori. Kod: OUTLET

Rafty er et smukt maskinvævet tæppe, der er smukt mønstret i en moderne stil i beige, grå, brun, creme og mørkegrå. Tæppet har et iøjnefaldende udseende, der gør, at tæppet nemt smelter sammen med det meste i hjemmet. Frynsen er kortklippet og fnugfri, hvilket gør rengøringen derhjemme nemmere. Tæppets mønster efterligner et kunstværk, der fanger øjet. Materialet på tæppet består af en blanding af polypropylen og polyester, som er et syntetisk materiale. Syntetisk materiale betragtes som et mere holdbart materiale og er mere behageligt for folk, der har allergi over for dyrepels.

 

  • Holdbar
  • OEKO-TEX certificeret
  • Fluffy og kortklippet pandehår
  • Easy Care
  • Kæledyrsvenlig
Specifikation
Farve Beige
Typ Wilton-Tæppe
Materiale Polyester & Polypropylen
Tykkelse ≈ 12 mm
Bagsiden Jute Bagside
Vaskeråd De fleste pletter kan fjernes med et rent frottéhåndklæde, lidt lunkent vand og rengøringsmiddel. Ved alvorlige pletter anbefales det at søge hjælp hos et autoriseret renseri.
OEKO-TEX® Dette produkt er OEKO-TEX® certificeret. OEKO-TEX® er et uafhængigt certificeringssystem, der tester tekstilprodukter for at se, om de er fri for farlige kemikalier. Et certificeret produkt betyder, at det er 100 % fri for farlige kemikalier.
Rafty Lucid Beige Wilton-Tæppe