-46%

Twisty Filip Fløde Moderne tæppe

Kun %1 tilbage
Varenummer
150320-322-00
499,00 kr. Regular Price 919,00 kr.
På lager

20% EKSTRA SALG på ALT. Kod: SALE20

40 % EKSTRA SALG   outlet kategori. Kod: OUTLET

Twisty Filip-tæppet er et elegant mønstret tæppe i en moderne stil. Med sit nutidige mønster og en subtil glans giver dette tæppe en eksklusiv følelse til din indretning. Produceret af kvalitetsfulde syntetmaterialer, nærmere bestemt polypropen og polyester, er dette et behageligt valg, især for personer med allergi over for dyrepels. Twisty Filip-tæppet er let at vedligeholde og har en bagside af jute for at sikre stabilitet. Det er også OEKO-TEX-certificeret og frit for skadelige stoffer. Med en kort klippet luv er det nemt at rengøre og passer også i hjem med kæledyr.
Specifikation
Farve Fløde
Typ Moderne Tæppe
Materiale Polyester & Polypropylen
Tykkelse ≈ 11 mm
Bagsiden Jute Bagside
Vaskeråd De fleste pletter kan fjernes med et rent frottéhåndklæde, lidt lunkent vand og rengøringsmiddel. Ved alvorlige pletter anbefales det at søge hjælp hos et autoriseret renseri.
OEKO-TEX® Dette produkt er OEKO-TEX® certificeret. OEKO-TEX® er et uafhængigt certificeringssystem, der tester tekstilprodukter for at se, om de er fri for farlige kemikalier. Et certificeret produkt betyder, at det er 100 % fri for farlige kemikalier.
Gulvvarme Dette produkt er velegnet til gulvvarme.
Skrøbelighed Har et slidstærkt materiale, der er modstandsdygtigt over for det meste.
Glans Tæppet har en glans, der får tæppet til at skinne fra den ene vinkel, mens det er mørkere fra den anden vinkel.
Twisty Filip Fløde Moderne tæppe