Jake Tæpperens Spray

Kun %1 tilbage
Varenummer
174529-073-00
109,00 kr. Regular Price 229,00 kr.
På lager

20% EKSTRA SALG på ALT. Kode:  SALE20 

25% EKSTRA SALG  på kategori udendors taepper. Kode:  UD25 

 
 
 
 
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
FRI FRAGT
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
SHOP MED KLARNA & MOBILEPAY
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
ALTID 14 DAGES ÅBENT KØB

En effektiv pletfjerner med en revolutionerende formel til vores 500 ml Carpet Cleaner Spray og Tekstil Opfrisker! Med denne kraftfulde rengøringsløsning kan du nemt og effektivt rense dine tæpper og tekstiler, mens du efterlader en vidunderlig frisk duft i dit hjem.

Vores rengøringsmiddel er specielt formuleret til at opfylde dine højeste standarder for rengøring og friskhed. Den fjerner snavs, pletter og uønskede lugte fra dine tæpper og tekstiler på en måde, der gør dem som nye igen. 

Produktet har en affedtende formel. Midlet kan nedbryde vin, kaffe, frugtpletter, blodpletter på tekstiler. I tilfælde af kontakt med huden kan du tørre midlet af for at rense det fra huden, ingen vask med vand og sæbe er nødvendig.< /p>

Formlen er skånsom nok til ikke at beskadige eller misfarve dine tæpper og tekstiler, samtidig med at den er kraftig nok til at håndtere genstridige pletter og snavs. Med blot et par enkle trin vil du se en dramatisk forbedring af udseendet og følelsen af dine tæpper og tekstiler.

Renseren  kommer i en praktisk 500 ml flaske, der giver dig nok produkt til at rense og opfriske en lang række overflader i dit hjem. Flasken er designet til nem brug og opbevaring, og dens kompakte størrelse gør den nem at håndtere og bruge.

Så giv dine tæpper og tekstiler den pleje, de fortjener med vores fantastiske rengøringsmiddel. Med sin kraftfulde rengøringskapacitet, blide formel og forfriskende duft bliver du ikke skuffet. Bestil din flaske i dag og oplev det ultimative indenfor tæppe- og tekstilpleje!

Anvendelsesområde:
Kan bruges til alle tekstiler, der tåler væske. Midlet kan bruges på tæpper, fløjlssofaer, stofsko, tøj, møbelbetræk, læderindtræk, dunjakker, uldent tøj, blankt tøj og jakkesæt.
 
Sådan bruges:
 1. Ryst produktet forsigtigt inden brug, sigt mod pletten, spray 1-2 gange (afhængig af graden og omfanget af snavs).
 2. Brug et rent og uplettet frottéhåndklæde til at skrubbe, hvor midlet er.
 3. Lad agenten tørre.
 4. Ved grove pletter skal du gentage trinene igen.
 
Volume: 500 ml
Specifikation
Varenummer174529-073-00
TypVaskepulver
Jake Tæpperens Spray