-48%

Rabbit Zen Lys Beige Pels-tæppe

Kun %1 tilbage
Varenummer
465749-311
829,00 kr. Regular Price 1.590,00 kr.
På lager
YDERLIGERE FARVER OG FORMER
SHOW MORE SHOW LESS

20% EKSTRA SALG på ALT. Kod: SALE20

40 % EKSTRA SALG   outlet kategori. Kod: OUTLET

Et super smukt tæppe lavet af kunstpels i farven Beige. Tæppet er lavet af det blødeste polyestermateriale på markedet, så fødderne får et varmt og behageligt sted at hvile. Tæppet er ensfarvet og har mange indretningsmuligheder i hjemmet, samtidig med at det smelter ind i rummet på en behagelig og imødekommende måde. Børnene kan løbe på en blød og luftig ryamatta, som kommer til en meget lav pris.

Specifikation
Farve Lys Beige
Typ Pels Tæppe
Materiale Polyester
Tykkelse ≈ 22 mm
Bagsiden Bomuldsunderlag
Vaskeråd De fleste pletter kan fjernes med et rent frottéhåndklæde, lidt lunkent vand og rengøringsmiddel. Ved alvorlige pletter anbefales det at søge hjælp hos et autoriseret renseri.
Gulvvarme Dette produkt er velegnet til gulvvarme.
Plejeråd Drej måtten regelmæssigt for at reducere slitage på ét sted. Hvis tæppet bliver hårdt i et område, anbefales det at bruge en kam og børste det område op, der er svært at forsøge at genoprette tæppets luftighed.
Anbefalinger Der kan forekomme restfibre fra fremstillingen, som får tæppet til at frigive løse fibre. Støvsug tæppet regelmæssigt i løbet af de første 30 dage for at sikre, at alle løse fibre er fjernet fra tæppebunken.
Rabbit Zen Lys Beige Pels-tæppe