Super Deal
Ny

Løber Milli Beige

Kun %1 tilbage
Varenummer
150320-112-00-1
299,00 kr.
På lager
YDERLIGERE FARVER OG FORMER
Vis mere Vis mindre

20% EKSTRA SALG på ALT. Kode:  SALE20 

25% EKSTRA SALG  på kategori udendors taepper. Kode:  UD25 

 
 
 
 
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
FRI FRAGT
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
SHOP MED KLARNA & MOBILEPAY
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
ALTID 14 DAGES ÅBENT KØB

Et stilfuldt og moderne maskinvævet tæppe, der passer til ethvert rum i hjemmet. Tæppets farve er cremefarvet med en kortklippet ryal luv, der er fnugfri. Tykkelsen består af 10 mm, hvilket gør tæppet varmt og en effektiv beskyttelse mod det kolde gulv. Gulvtæppet kan være en vigtig detalje, der giver et stilrent og moderne udtryk til rummet. Så hvis du vil give dit værelse et nyt og moderne udtryk, kan et moderne tæppe være et godt valg. Tæppet er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at den er fri for usunde kemikalier.

Specifikation
Varenummer 150320-112-00-1
Farve Beige
Typ Ryatæppe
Materiale Polypropylen
Tykkelse ≈ 12 mm
Bagsiden Jute Bagside
Vaskeråd De fleste pletter kan fjernes med et rent frottéhåndklæde, lidt lunkent vand og rengøringsmiddel. Ved alvorlige pletter anbefales det at søge hjælp hos et autoriseret renseri.
OEKO-TEX® Dette produkt er OEKO-TEX® certificeret. OEKO-TEX® er et uafhængigt certificeringssystem, der tester tekstilprodukter for at se, om de er fri for farlige kemikalier. Et certificeret produkt betyder, at det er 100 % fri for farlige kemikalier.
Gulvvarme Dette produkt er velegnet til gulvvarme.
Plejeråd Drej måtten regelmæssigt for at reducere slitage på ét sted. Hvis tæppet bliver hårdt i et område, anbefales det at bruge en kam og børste det område op, der er svært at forsøge at genoprette tæppets luftighed.
Anbefalinger Der kan forekomme restfibre fra fremstillingen, som får tæppet til at frigive løse fibre. Støvsug tæppet regelmæssigt i løbet af de første 30 dage for at sikre, at alle løse fibre er fjernet fra tæppebunken.
Skrøbelighed Har et slidstærkt materiale, der er modstandsdygtigt over for det meste.
Løber Milli Beige