Cat Hvid Vaskbart Pels Tæppe

Kun %1 tilbage
Varenummer
845144-210-00
169,00 kr. Regular Price 279,00 kr.
På lager
YDERLIGERE FARVER OG FORMER

20% EKSTRA SALG på ALT. Kode:  SALE20 

25% EKSTRA SALG  på kategori udendors taepper. Kode:  UD25 

 
 
 
 
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
FRI FRAGT
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
SHOP MED KLARNA & MOBILEPAY
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
ALTID 14 DAGES ÅBENT KØB

Cat-tæppet er et stilfuldt ensfarvet, fluffy fuskpels tæppe i polyester, der giver en vidunderlig blødhed under dine fødder. Denne fuskpels skaber det fluffy udseende uden at bruge ægte pels, hvilket gør det til et ideelt valg for dyreelskere.

Lavet af højkvalitets syntetisk materiale, polyester, tilbyder Cat-tæppet en allergivenlig løsning for dem, der er følsomme over for dyrepels. Tæppet har en gummibagside for ekstra stabilitet og er let at vedligeholde og holde rent.

Superblødt og fluffy, Cat-tæppet er let at vedligeholde og bevarer sin kvalitet over tid.

Specifikation
Varenummer845144-210-00
FarveHvid
TypVaskbar Ryamata
MaterialePolyester
Tykkelse≈ 15 mm
BagsidenGummi Bagside
VaskerådDe fleste pletter kan fjernes med et rent frottéhåndklæde, lidt lunkent vand og rengøringsmiddel. Ved alvorlige pletter anbefales det at søge hjælp hos et autoriseret renseri.
OEKO-TEX®Dette produkt er OEKO-TEX® certificeret. OEKO-TEX® er et uafhængigt certificeringssystem, der tester tekstilprodukter for at se, om de er fri for farlige kemikalier. Et certificeret produkt betyder, at det er 100 % fri for farlige kemikalier.
GulvvarmeDette produkt er velegnet til gulvvarme.
PlejerådDrej måtten regelmæssigt for at reducere slitage på ét sted. Hvis tæppet bliver hårdt i et område, anbefales det at bruge en kam og børste det område op, der er svært at forsøge at genoprette tæppets luftighed.
AnbefalingerDer kan forekomme restfibre fra fremstillingen, som får tæppet til at frigive løse fibre. Støvsug tæppet regelmæssigt i løbet af de første 30 dage for at sikre, at alle løse fibre er fjernet fra tæppebunken.
SkrøbelighedHar et slidstærkt materiale, der er modstandsdygtigt over for det meste.
Cat Hvid Vaskbart Pels Tæppe