Super Deal
-46%

Løber Cat Offwhite

Kun %1 tilbage
Varenummer
845144-710-000-1
239,00 kr. Regular Price 439,00 kr.
På lager
YDERLIGERE FARVER OG FORMER
Vis mere Vis mindre

20% EKSTRA SALG på ALT. Kode:  SALE20 

25% EKSTRA SALG  på kategori udendors taepper. Kode:  UD25 

 
 
 
 
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
FRI FRAGT
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
SHOP MED KLARNA & MOBILEPAY
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
ALTID 14 DAGES ÅBENT KØB
Opdag skønheden i vores fantastiske Cat Offwhite Gangmåtte – en synlig fest for øjnene, der fanger opmærksomheden med sin utroligt smukke offwhite farvetone. Dette eksklusive, højtkvalitets tilbehør er ikke kun æstetisk tiltalende, men også et prisvenligt valg for enhver, der værdsætter stilfulde indretningsdetaljer. Produceret af det eksklusive Polyester-materiale, garanterer det ikke kun pålidelig holdbarhed, men giver også en forførende blød og behagelig tekstur med sin superbløde luv i et pelslignende materiale, certificeret af OEKO-TEX. Hvert skridt på dette tilbehør bliver en oplevelse af komfort og stil, hvilket gør det til den perfekte forstærkning for dit hjem. Dette Cat Offwhite Gangmåtte kombinerer ikke kun æstetik og kvalitet, men skaber også en varm og indbydende atmosfære. Med sin tiltalende design og produktion af højeste standard bliver dette tilbehør en uundværlig del af dit hjem, og hvert skridt bliver en fornøjelse, når du forener komfort og stil på en harmonisk måde med dette fantastiske tilbehør. Udforsk skønheden og overlegenheden af vores Cat Offwhite Gangmåtte for at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem.
Specifikation
Varenummer 845144-710-000-1
Farve Offwhite
Typ Pels Tæppe
Materiale Polyester
Tykkelse ≈ 15 mm
Bagsiden Gummi Bagside
Vaskeråd De fleste pletter kan fjernes med et rent frottéhåndklæde, lidt lunkent vand og rengøringsmiddel. Ved alvorlige pletter anbefales det at søge hjælp hos et autoriseret renseri.
OEKO-TEX® Dette produkt er OEKO-TEX® certificeret. OEKO-TEX® er et uafhængigt certificeringssystem, der tester tekstilprodukter for at se, om de er fri for farlige kemikalier. Et certificeret produkt betyder, at det er 100 % fri for farlige kemikalier.
Gulvvarme Dette produkt er velegnet til gulvvarme.
Plejeråd Drej måtten regelmæssigt for at reducere slitage på ét sted. Hvis tæppet bliver hårdt i et område, anbefales det at bruge en kam og børste det område op, der er svært at forsøge at genoprette tæppets luftighed.
Løber Cat Offwhite