Sofia Sand Ryatæppe

Kun %1 tilbage
Varenummer
2800-Vizon-00
179,00 kr. Regular Price 719,00 kr.
På lager
YDERLIGERE FARVER OG FORMER
Vis mere Vis mindre

20% EKSTRA SALG på ALT. Kode:  SALE20 

25% EKSTRA SALG  på kategori udendors taepper. Kode:  UD25 

 
 
 
 
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
FRI FRAGT
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
SHOP MED KLARNA & MOBILEPAY
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
ALTID 14 DAGES ÅBENT KØB

Et stilfuldt og moderne maskinvævet tæppe, der passer til ethvert rum i hjemmet. Farven på tæppet er sand med en kortklippet ryal luv, der er fnugfri. Tykkelsen består af 10 mm, hvilket gør tæppet varmt og en effektiv beskyttelse mod det kolde gulv. Gulvtæppet kan være en vigtig detalje, der giver et stilrent og moderne udtryk til rummet. Så hvis du vil give dit værelse et nyt og moderne udtryk, kan et moderne tæppe være et godt valg. Tæppet er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at den er fri for usunde kemikalier.

Specifikation
Varenummer2800-Vizon-00
FarveSand
TypRyatæppe
MaterialePolypropylen
Tykkelse≈ 10 mm
BagsidenFilt bagside 100% Polypropylen
VaskerådDe fleste pletter kan fjernes med et rent frottéhåndklæde, lidt lunkent vand og rengøringsmiddel. Ved alvorlige pletter anbefales det at søge hjælp hos et autoriseret renseri.
OEKO-TEX®Dette produkt er OEKO-TEX® certificeret. OEKO-TEX® er et uafhængigt certificeringssystem, der tester tekstilprodukter for at se, om de er fri for farlige kemikalier. Et certificeret produkt betyder, at det er 100 % fri for farlige kemikalier.
GulvvarmeDette produkt er velegnet til gulvvarme.
PlejerådDrej måtten regelmæssigt for at reducere slitage på ét sted. Hvis tæppet bliver hårdt i et område, anbefales det at bruge en kam og børste det område op, der er svært at forsøge at genoprette tæppets luftighed.
AnbefalingerDer kan forekomme restfibre fra fremstillingen, som får tæppet til at frigive løse fibre. Støvsug tæppet regelmæssigt i løbet af de første 30 dage for at sikre, at alle løse fibre er fjernet fra tæppebunken.
SkrøbelighedHar et slidstærkt materiale, der er modstandsdygtigt over for det meste.
Sofia Sand Ryatæppe